Servicegerichte .Net developer gezocht

Solliciteer met CV

Introductie

Zoek jij naar de beste digitale oplossing voor de klant? Dan ben jij de .Net developer die ik zoek! 

Organisatie

Onze klant is niet de grootste, maar wilt de beste zijn in wat zij doen! 
Met klanten als Talpa, Sena en een autoleasemaatschappij is het van belang om goed en effectief werk te leveren. Uiteindelijk gaat het erom dat de klanten groeien en dat de klant komt met de juiste digitale oplossing. Of het nu gaat om een App, website of online webshop. Het draait allemaal beleving, gemak en efficiency. 

Met ruim 50 klanten en een team bestaande uit 30 digitale helpen, zit de klant in een raket die met een stijgende lijn omhoog gaat! 

Functie

Voor deze functie zoeken wij zowel een junior/ medior, als een senior. Het verschil zit met name in het leiden van een team en het delen van kennis en kunde.

Belangrijk is dat je altijd bezig bent met de huidige ontwikkelingen en technologieën. Met jouw kennis, kunde en vernieuwing op de markt, kan jij als geen ander de perfecte technische oplossing vinden voor jouw klant. Tijdens de dagelijkse opstart, hoor jij waar jouw collega's tegen aanlopen. Dit neem je mee in jouw werkzaamheden en geeft jou de mogelijkheid om jouw collega's te ondersteunen en te helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Verder ben jij als senior eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product en heb je regelmatig contact met jouw klant. Je bespreekt de voortgang, de oplossingen en verdere mogelijkheden voor jouw klant. 

Functie eisen

  • Jij hebt HBO/ WO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met Microsoft ontwikkelomgevingen
  • Ruime kennis van ASP, .Net en C#
  • Je bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en technologieën
  • Je bent bekend met MS-SQL Server en T-SQL
  • Je leeft met je hoofd in Azure Cloud
  • En natuurlijk is werkervaring ook niet onbelangrijk, 3-5 jaar

Aanbod

Op basis van jouw opleiding, werkervaring en kennis en kunde wordt er een salaris aangeboden. Daarnaast zijn er ontwikkelingsmogelijkheden, ontvang je een reiskosten vergoeding en is er een pensioenregeling. 
Je komt te werken in een van de mooiste panden van Rotterdam met een geweldig uitzicht. Verder kom je te werken in een geweldig team en werk je aan innovatieve projecten voor A-klanten. 

Inlichtingen

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact met ons op.
Arnesen Troenoredjo staat jou dan graag te woord.
Telefoon +31(0)70 - 8002828
E-mail info@mensenactief.nl

Solliciteer met CV