Mensen Actief

 

Mensen Actief is ontstaan uit een aantal specialisten in de sectoren ICT, HR, Sales en Werving & Selectie, die vanuit deze branches besloten hebben om de krachten te bundelen en te voorzien in de prangende behoefte naar mankracht.
We zijn een jonge en ambitieuze speler op de arbeidsmarkt die werft, selecteert en bemiddelt in personeel van starters tot ervaren professionals.

 

Door onze specialistische input, kennis en uitgebreide netwerk, zijn wij in staat te adviseren en te faciliteren. We opereren vanuit passie voor het vak en de drang ons steeds verder te ontwikkelen. Zodoende dat Mensen Actief zich continu bezig houdt met nieuwe ontwikkelingen door middel van trainingen en opleidingen.

 

We zetten ons graag in om op transparante en pragmatische wijze in te spelen op de wensen en behoeften van opdrachtgevers en kandidaten. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we snel de juiste verbinding kunnen maken met organisaties en in staat zijn om kandidaten op volledige geschiktheid te selecteren.

 

Mensen Actief is een fullservice organisatie, actief op de volgende terreinen:

• Werving & selectie
• Freelance / ZZP
• Executive search
• Recruitment outsourcing

 

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van professionals op het gebied van ICT, het vakgebied van waaruit Mensen Actief is begonnen als arbeidsmiddelaar.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat alvast klaar.