Professionals

Mensen Actief is een jonge, gespecialiseerde detacheringsorganisatie. Mensen Actief brengt professionals samen met opdrachtgevers. We vinden het belangrijk dat onze professionals goed passen binnen de organisatie van onze opdrachtgever, en dat zij over de competenties beschikken die nodig zijn om van hun dienstverband een succes te maken. Mensen Actief besteedt daarom veel zorg en aandacht aan de selectie en de inzet van de juiste mensen op de juiste plaats. We houden daarbij uitdrukkelijk rekening met de wensen van zowel onze opdrachtgever – de werkgever – als onze professional.

Onze professionals: gedreven en deskundig

Mensen Actief werkt met gedreven en deskundige professionals, met de juiste skills. De kandidaten die wij plaatsen, moeten goed passen binnen een organisatie en voldoen aan de specifieke behoeftes van de betreffende opdrachtgever. Onze professionals zijn goed opgeleid en zetten hun kennis en kunde optimaal in om een opdracht naar volle tevredenheid te realiseren.

Waarom Mensen Actief?

Onze consultants hebben een afgeronde HBO-opleiding of academische studie als vooropleiding. De medewerkers van Mensen Actief zijn zelf afkomstig uit verschillende werkvelden waaronder de IT, Sales en HR. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt hen tot gesprekspartners op niveau, voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. We hebben een zeer uitgebreid netwerk van HBO- en WO-opgeleide professionals, en zijn daardoor goed in staat om de juiste specialist voor u te vinden.

Marktkennis

Niet alleen ons netwerk, maar ook onze kennis van de markt maakt van Mensen Actief dé partij om te bemiddelen tussen professionals en opdrachtgevers. We kennen de projecten waarin onze kandidaten worden ingezet en de processen die van belang zijn.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.