Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mensen Actief neemt als intermediair een centrale plek in op de arbeidsmarkt. Vanuit deze positie streven wij ernaar om zoveel mogelijk invulling te geven aan het begrip ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ (MVO). Wij zoeken, met andere woorden, steeds naar de juiste balans tussen mens en milieu.

Papierloos kantoor

In het digitale tijdperk is het voor ons vanzelfsprekend dat we minder gebruik maken van papieren documenten, en zoveel mogelijk werken met digitale dossiers. Mensen Actief promoot en stimuleert de vorming van ‘paperless offices’. Een papierloos kantoor is niet alleen een milieubewuste keuze, maar helpt ons ook om efficiĆ«nt en gestructureerd te kunnen werken.

De mens centraal

Bij Mensen Actief staat de mens centraal. Wij hechten veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers. We bieden onze werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop ruimte om zich verder te ontwikkelen. We doen dat onder meer door coaching en begeleiding.

Arbeidsparticipatie

Mensen Actief wil graag een bijdrage leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie. Door onvoorziene omstandigheden kunnen mensen hun baan kwijtraken. Deze mensen verliezen daardoor hun financiƫle zekerheid, en komen bovendien vaak in een sociaal isolement terecht. In samenwerking met opdrachtgevers wil Mensen Actief mensen helpen bij het maken van een nieuwe start op de arbeidsmarkt, zodat ze weer aan het werk kunnen en een actieve rol kunnen vervullen in de maatschappij.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u mailen naar info@mensenactief.nl.